Tekstvak: MAISON BEAUREGARD DE VIE

Welkom !

 

Introductie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen …

 

Maison Beauregard de Vie

En project in Frankrijk met als doel gasten te ontvangen, ze mee te laten genieten van de omgeving, de natuur en de sereniteit die de prachtige streek van de Dordogne te bieden heeft.

 

De keuze om dit waar te maken viel uiteindelijk op een klein dorpje,nu genaamd, Les Coteaux Périgourdins, het vroegere Grèzes, deelgemeente van Terrasson-Lavilledieu.

In een vallei tussen de heuvels, rustig gelegen, doch goed bereikbaar op ongeveer 800 km van Brussel en Antwerpen, dicht bij de afrit van de autostrade, in de nabijheid een luchthaven Brive-Vallée de la Dordogne te Nespouls. De toeristische driehoek Sarlat, Montignac, Le Bugue op een boogscheut afstand. Winkelmogelijkheden  in de nabijheid, in Terrasson of in de dichts bijgelegen stad Brive-la-Gaillarde op 20 km.

 

Een vakantieverblijf, een ontdekking waard…

Een gîte voor 4 personen—juli en augustus gelijkvloers van de woning-max.7 personen (+ev.kind). Of logeren in kamers met ontbijt.. 3 met smaak ingerichte kamers elk met eigen badkamer.

Mooi zwembad van 8 x 4 m.

Aan u de keuze ! Kortom, kom naar maison Beauregard de Vie, een plek waar u deel kan uitmaken van het goede leven in  “La Douce France”.

Voel u thuis ver van huis…  Kijk even verder  …..

 

 

 

 

Welkom

Genieten van La Douce France in de Dordogne

LINOIR

24120 GREZES

TERRASSON LAVILLEDIEU